Parfum blog

ParfumBlog

Parfums voor de feestdagen

December is dé maand om jezelf of een ander eens goed te verwennen met een heerlijk parfum. Er zijn namelijk genoeg feestelijke bijeenkomsten om iemand te verassen. Of dit nu jouw eigen signature scent is waarmee je iedereen om je heen verblijdt óf een bijzonder parfum dat je een ander cadeau doet. Alle feestdagen en bijeenkomsten met familie en vrienden maken de winter het ideale seizoen om indruk te maken met jouw originele parfumsmaak. Omdat de ervaring leert dat iedere setting vraagt om een ander parfum, hebben wij voor elke feestdag een parfum geselecteerd dat past bij de ambience en sfeer. Happy holidays!

Intiem kerstdiner

Vier jij kerstavond dit jaar in een kleine cirkel? Denk aan een kerstdiner samen met je beste vrienden of met familie. Of heb je een romantisch kerstdiner met je lief gepland staan? Met wie jij deze sfeervolle avond ook deelt, intieme settings vragen om intieme parfums. Je wil niemand overvallen met een schreeuwerig parfum dat de klassieke, romantische en sentimentele sfeer van kerstavond verpest. Ga daarom voor een zacht, zoet parfum dat opvallend genoeg is zonder overheersend te zijn. Sweet Leaf van Room 1015 is precies dat. Dit parfum ruikt zweverig en kleurrijk, met fruitige en houtachtige akkoorden.

Probeer: Room 1015 – Sweet Leaf

Chic kerstgala

Kerst behoort ook tot een van de meest elegante feestdagen. Het is de ideale gelegenheid om een luxe en extravagant gala te hosten. Denk grote zalen met kristallen kroonluchters, 7-gangendiners en dure wijnen… De dress code? Smokings en galajurken natuurlijk! Sta jij deze feestdagen op de gastenlijst van een chic kerstgala? Ga dan voor een verfijnd parfum met zeldzame, kostbare geurnoten. Wij raden deze bijzondere creatie van pH Fragrances aan, samengesteld met delicate bloemen en sensuele vanille.

Probeer: pH Fragrances – Magnolia & Pivoine de Soie

Gezellige kerstborrel

Misschien ben jij deze feestdagen wel uitgenodigd voor een kerstborrel hier en daar. Een zakelijke kerstborrel op kantoor, een feestelijke kerstborrel met vrienden en een knusse kerstborrel met de hele familie. Deze zogenaamde borrels hebben een informelere setting, wat betekent dat een speelser parfum zeker kan! Laat je van je beste kant zien met een opgewekt parfum, zoals 601 van Bon Parfumeur. De geurnoten van winterse cederhout en sprankelende bergamot in dit parfum in combinatie met de poederige ondertonen ruiken toegankelijk en vrolijk.

Probeer: Bon Parfumeur – 601

Oud & Nieuw

Het grootste ‘knal’ feest is natuurlijk op oudejaarsavond. Het maakt niet uit in wat voor setting je het nieuwe jaar inluidt. Als het om parfum gaat, is de regel met oudejaarsavond: alles mag en alles kan! Geen geurnoot is te gek, geen samenstelling te gedurfd. Ga voor een aanwezig parfum met excentrieke elementen, zoals warme specerijen en zoete fruitsoorten. Cherry Punk is een krachtig en romantisch parfum van Room 1015. Hiermee val je zeker in de smaak!

Probeer: Room 1015 – Cherry Punk

Leave a Comment

Your email address will not be published.